- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Sastojci:
300g maskarpone sira
100g tekuceg vrhnja
500g jagoda
4 kasike secera u prahu
1 vanilin secer
Priprema:
Ocistite i operite jagode, pa ih dobro pususite.
Zgnjecite jagode, ali ostavite i malo komadica.
Umutite tekuce vrhnje, dodajte secer pa mutite jos malo.
Dodajte sir i vaniliju pa sjedinote sve zajedno.
Dodajte i jagode. Sipajte u silikonske kalupe i stavite u zamrzivac oko 4 sata da se stegne.
300g maskarpone sira
100g tekuceg vrhnja
500g jagoda
4 kasike secera u prahu
1 vanilin secer
Priprema:
Ocistite i operite jagode, pa ih dobro pususite.
Zgnjecite jagode, ali ostavite i malo komadica.
Umutite tekuce vrhnje, dodajte secer pa mutite jos malo.
Dodajte sir i vaniliju pa sjedinote sve zajedno.
Dodajte i jagode. Sipajte u silikonske kalupe i stavite u zamrzivac oko 4 sata da se stegne.
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Primjedbe
Objavi komentar