- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
SASTOJCI:
- 30 dkg brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 jaja
- 5 dkg margarina
- 25 dkg šećera
- 2 dcl mlijeka
- 2 dcl mlijeka
- 10 dkg čokolade
- 20 dkg margarina
- 25 dkg šećera
- 20-30 dkg kokosa
PRIPREMA:
.1. Prvo izradite bjelanjke u čvrsti snijeg.
2. Žumanjke, šećer, margarin sobne temperature izradite mikserom.
3. Dodajte mlijeko i brašno koje ste prethodno pomiješali sa praškom za pecivo.
4. Izrađene bjelanjke dodajte i sjedinite sa kuhačom.
2. Žumanjke, šećer, margarin sobne temperature izradite mikserom.
3. Dodajte mlijeko i brašno koje ste prethodno pomiješali sa praškom za pecivo.
4. Izrađene bjelanjke dodajte i sjedinite sa kuhačom.
5. Tepsiju pouljite i posipajte brašnom, te ulijte pripremljenu smjesu. Moja tepsija je promjera 21 X 36 cm, ali ako želite manje kockice možete uliti u tepsiju malo većih dimenzija.
6. Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 25 minuta.
7. Ostavite da se ohladi.
6. Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 25 minuta.
7. Ostavite da se ohladi.
8. Biskvit izrežite na jednake kockice.
9. Za fil mlijeko, čokoladu, margarin i šećer prokuhajte na laganoj vatri.
10. Kockice umačite u vrući fil.
10. Kockice umačite u vrući fil.
11. Odmah nastavite umakati u kokos.
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Primjedbe
Objavi komentar